Association SAVREMIE
h1
h2
You are here:Current projects»Project: Development of a Creative Hub for offering support to fashion graduates, young artists start-ups and development mechanisms to the fashion sector of the cross-border area»РАБОТНА СРЕЩА ЗА ОБСЪЖДАНЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА РАБОТА В МРЕЖА В ШИВАШКАТА МОДНА ПРОМИШЛЕНОСТ

РАБОТНА СРЕЩА ЗА ОБСЪЖДАНЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА РАБОТА В МРЕЖА В ШИВАШКАТА МОДНА ПРОМИШЛЕНОСТ

Дата на провеждане: 27 април 2023

Място на провеждане: зала  Пирин (Син Салон) в Интерхотел Сандански

ВХОД СВОБОДЕН – НЯМА ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ

Имаме удоволствието да Ви поканим на работна среща за обсъждане на възможностите за работа в мрежа в шивашката модна промишленост. Срещата се организира в рамките на проект CREATIVE HUB «Създаване и развитие на Креативен Център за подкрепа за млади дизайнери, млади творци и стартиращи предприемачи в сектора на модната промишленост, създаване на механизми за развитие на дизайнерския сектор в трансграничния регион Гърция-България».

Основната цел на проекта е развитие и създаване на Креативен Център (Creative Hub), който ще предоставя подкрепа на малки и средни предприятия, специализирани в производство на модно облекло, млади специалисти със завършено образоване в модния сектор (облекло, плетиво, бродерия, текстил). Творческият център Creative Hub ще предоставя широка гама от услуги, включително работа в мрежа на трансгранично и международно ниво, широк спектър от консултантски услуги, технологични услуги, обучителни и бизнес семинари.

Целта на работната среща е да се инициира дискусия с предприемачите от шивашката модна промишленост за възможностите и ползите от сътрудничество с други подобни хъбове, местни власти, браншови организации и други центрове за подпомагане на сътрудничеството между производителите и дизайнерите на модно облекло на международно ниво с цел да се подобри конкурентоспособността на производителите и дизайнерите на модно облекло в трансграничния регион на Гърция и България.

Ще бъде представено изследването в рамките на проекта за съществуващите мрежови модели, създадени от други творчески центрове и тяхното сътрудничество с регионални публични органи, бизнес организации, предприятия, специалисти и други. На базата на това изследване ще бъдат обсъдени възможности за трансфер на добри практики, които вече са доказали своята ефективност в други страни и организации.

Броят на участниците е ограничен до 20 човека. Потвърждават се регистрации до запълване на свободните места.

За въпроси и регистрация за участие на тел: 0899 806477 или 0876 882050


Приложение:

1. Програма

2. Регистрационна форма


Организатор: СДРУЖЕНИЕ СЪВРЕМИЕ

Повече информация за проекта и информационната среща може да потърсите на:
тел: 0899 806477, 0876 882050

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
www.savremie.org

Лице за контакти: Ани Симеонова

Изпълнени проекти
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner